Træningssko til det hele

Skærmbillede 2016-02-24 kl. 15.07.32a2Skærmbillede 2016-02-24 kl. 15.10.11a4Det er ikke så længe siden jeg skrev indlægget ‘Igang med løb?‘, hvor et af mine råd var at anskaffe sig ordentlige løbesko. Udtrådte og slidte sko giver ømme knæ og skader, og det samme gælder når du styrketræner. Jeg selv er blevet ret vild med funktionel styrketræning, hvor hele kroppen bruges til en udføre øvelserne. På min vægttabs bootcamp her i Marbella, laver vi en masse af den slags. Især dagens træning var en kæmpe succes. Deltagerne skulle gennemføre en bane med funktionelle øvelser, der alle gav knald høj puls! Alt fra footwork, hop på dæk, ball slams, sprint og øvelser med battleropes.

Vi både powerwalker, løber og styrketræner på forskellig vis her på campen. Mine fuzeX sko fra Asics kom derfor med i kufferten, for at teste dem til forskellige typer træning. Leder man efter en træningssko til det hele, så finder man rigtig god støtte og stabilitet i skoen. Du glider altså ikke udover siden i den når du hopper rundt, eller løfter tunge vægte. Igår havde jeg skoen på fra 07.00-20.00 med en masse træninger. Kroppen var enormt træt men mine fødder havde det rigtig fint. Jeg tænker det er hælen og sålen der tilsammen giver god stødabsorbering (kalder man det ikke det?). Derfor er de også rigtig gode til løb, hvor man jo tager mange skridt på forholdsvis kort tid! Vil du have fingrene i en sko der kan bruges til det hele, er fuzeX et hit på min liste. Mange fitnesssko er bestemt ikke beregnet til at løbe i, da de ikke giver støtte og på ingen måde absorberer stød. Og mange løbesko føles store og klodsede til fitness og styrketræning.

Se i mit indlæg her hvordan du kan vinde skoen!


Sponsoreret indlæg