Tunge løft og seje damer på marbella fitness camp

image

Tredje træningsdag på Marbella Fitness Camp. Damerne er ved at være godt ømme, så dagen startede med yoga. Campen har desuden en skøn sportsmassør tilknyttet. Jeg har booket 1 times massage til i aften det bliver så skønt, også selvom jeg formentlig må ligge på siden, da babybulen ikke er rar at ligge på. 😉

Dagen første træning stod på TRX, dødløft, squat og lunges med fokus på teknik. De har allerede rykket sig enormt siden de kom. Deres teknik er ved at være klar til tunge løft, som er essentielt hvis man ønsker at tabe sig. De tunge løft betyder at kroppen udskiller mere væksthormon, som booster dit vægttab.

På campen har vi denne gang deltagere i 20’erne og deltagere i 60’erne, trods det er alle nu i stand til at lave flotte dødløft og squat!

Nu sidder vi lige i solen og nyder en blendet proteinshake, inden pulsen igen skal op!