Gravid uge 19 kønscanning

IMG_8530
IMG_8520
IMG_8521
IMG_7653
Det er vist på tide at vise et lille mavebillede, nu jeg næsten er halvvejs i graviditeten. I er flere der har spurgt efter dét og i samme anledning kan jeg fortælle, at vi har været til kønsscanning! I starten af min graviditet havde jeg ekstrem meget lyst til kød (på sjove tidspunkter). Så Lasse var sikker på at vi ventede os en lille dreng. Mine cravings aftog efter de første 10 uger, og siden da sagde min fornemmelse, at det var en lille pige jeg havde i maven. Uanset køn ville vi blive ovenud lykkelige, men tanken om at vide det har været et stort ønske fra os begge. Da jordmoderen spurgte om vi var klar til at få besked, var jeg ved at dø af spænding! “I venter jer en lille pige!” i samme sekund smeltede mit hjerte.

Det er stadig surrealistisk, at der gror liv inde i maven på mig. Mon ikke det først går helt op for en, når maven er større og jeg begynder at mærke spark? Dog er det lidt nemmere at forholde sig til efter vi har fået kønnet at vide. Og så har vi fået købt de første babyting!
Et puslekit med termoflaske, pusleunderlag og toilettaske. Jeg bestilte en ekstra termoflaske, på anbefaling af min søde veninde. Og så fandt jeg også en puslepude jeg synes var fin. ♥