Bedste protein banankage

IMG_8487Lidt hjemmebag, nemlig en svampet protein banankage. Måske i undrer jeg over størrelsen, det ligner jeg har spist det halve af kagen inden jeg tog billedet, hehe! Dog er kagen skåret i to halve da Lasse ikke kan tåle chokolade,  (ekstremt synd for ham!). Så en halv med chokolade til mig og en halv uden til Lasse. Kan din mor, veninde eller kæreste godt tåle chokolade, kan man selvfølgelig vælge at putte chokoladestykkerne i dejen.

Den bedste protein banankage ingredienser:
3 bananer
3 æg
1 tsk vaniliepulver
1 dl skyr
1 scoop proteinpulver med vaniliesmag
1 dl havregryn
1 dl kokosmel

Ingredienserne blendes i en blender og hældes herefter i en kageform.
Kagen bages ved 200 grader i 30 min. Vupti! Banankage 🙂

Ingredienser glasur
Sukrin melis 4-5 spsk
Vand 3-4 dråber

Konsistensen bliver ligesom almindelig glasur, men uden alt sukkeret!
Dog er kagen toppet med chokolade. I denne omgang blev det ikke sukkerfri chokolade 😉