#Perfektudenfilter

1Verden er ikke altid så perfekt som vi viser den. Det behøver den heller ikke at være.
Egentlig var planen at jeg i dag skulle være produktiv og nå en masse. Her i blandt havde jeg glædet mig til at skrive om kampagnen #perfektudenfilter lanceret af Ford C-MAX. I kampagnen ser man Laura Christensen fortælle på en ironisk måde, hvor perfekt og moderne et liv vi alle lever. Det hele skal fremstå pænt og vores sociale medier er spækket med perfekte kroppe, mad, makeup, tøj og biler. Alle ser godt ud og er lykkelige. I den sammenhæng, havde jeg så småt forberedt et indlæg om sidste weekend, hvor jeg lå med omgangssyge og alt hvad det indebærer. Men nu får i istedet akutelle billeder fra i dag, hvor jeg vågner med en hovedpine der er lige så dark ‘n’ stormy som vejret udenfor. Jeg har aldrig døjet med hovedpine, men efter jeg er blevet gravid har jeg dage som nu, hvor hovedet er ved at eksplodere. Det gør mig træt, uoplagt og to do listen virker umådelig lang. Oveni hatten har jeg en tilfreds vovse, der har fået pære/kvæde og vaniljeskyr til mellemmåltid. Trægulvet som vi vaskede igår, blev badet i den halve karton jeg tabte. Det har så til gengæld intet med graviditeten at gøre, jeg er generelt set bare klodset 😉
Jeg synes i skal tage et kig på videoen, budskabet er rigtig fint. Ja og så vil jeg opfordre mine skønne læsere til, at uploade jeres egne #perfektudenfilter billeder på instagram. ♥


Sponsoreret indlæg