Om at være kvinde

IMG_7920libresse

Et indlæg om at være kvinde. Sidder der et par mandlige læsere derude, så er i advaret. 😉
Jeg er blevet udfordret af Libresse til at fortælle om en situation, hvor jeg kunne have brugt lidt bedre beskyttelse. Nu har jeg aldrig været typen der tæller dagene mellem min periode, derfor har jeg også prøvet at blive overrasket midt i en yogatime.
På daværende tidspunkt var jeg inde i en god stime med yoga. Hver tirsdag og torsdag morgen, stod den på yoga i fitness world. En fantastisk måde at starte dagen på. Det blev dog en knap så god start denne torsdag morgen. Halvvejs i timen midt i et hundestræk med bagdelen i vejret, slår det mig. I kender det sikkert, Man kan bare mærke det! I samme sekund føler jeg små panik-svedperler på panden. Godt nok er lokalet kun fyldt med kvinder og lyset er dæmpet. Men det er en anelse svært at tage et kig, uden at de resterende kvinder der bevæger sig synkront, vil opdage hvad jeg har gang i. Jeg lister mig derfor gennem det rolige lokale, for at alliere mig med et wc og toiletpapir. Siden da har jeg lært at have lidt førstehjælp, fra libresse liggende i sportstasken. Deres nye triple protection bind har forstærket barriere og hurtig absorbering. Derfor er det især godt til os aktive kvinder, så vi kan føle os sikre og tilpas under træning. Min erfaring er også at motion hvad enten det er løb, yoga eller styrketræning, fjerner den ømhed nederst i maven jeg oplever i den periode.


Sponsoreret af Libresse