Behind the scene med Redbull

IMG_7766
Unknown2IMG_7796IMG_7809
Unknown3Unknown4
I minus 8 grader, filmede vi i onsdags for redbull. Da jeg om morgenen sad i bilen på vej mod Aarhus, forestillede jeg mig hvordan jeg ville se ud foran kameraet, med istapper ud af næsen 😉 Vi skulle filme to videoer af 60 sekunders varighed, hvilket ville tage ca. 6 timer. Videoerne laver jeg i samarbejde med Redbull Danmark, da jeg lige som sidste år er ambassadør for deres Wings For Life World Run d. 8 maj i Aarhus. Løbet er et velgørenhedsløb, hvor deltagergebyret går ubeskåret til rygmarvsforskning.
De to videoer handler om hvordan man kan træne op til løbet, ved hjælp af sund kost og forskellige træningsmetoder. Dagen gik hurtigt med Jonas og Albert fra Playground Production. Vi startede i mindeparken der kridhvid af sne lignede sibirien. Her blev der både filmet fra cykel og fra bil, som i kan se på et af billederne. Mellem optagelserne var det på med jakken, og stå som en tosset og lave jump squats så jeg fik varmen i kroppen.  Sidste del af videoerne blev filmet ved Dok 1 på havnen i Aarhus, hvor solen var ved at gå ned. Nu glæder jeg mig enormt til at se det færdige resultat, som kommer i næste uge!