Rugbrødspizza

Rugbrødspizza Rugbrødspizza
Rugbrødspizza er super nemt at lave, og smager langt bedre end du forestiller dig. Vi havde lidt rester af noget rugbrød jeg har bagt, men man kan også sagtens bruge rugbrød man har købt. Ingredienserne var lige hvad jeg kunne finde i køleskabet, da vi i øjeblikket prøver at undgå madspild.

Du skal bruge
Rugbrød
Tomatpure
Oksekød
Pepperoni
Ost
Tomat
Oregano/Peber

På rugbrødsskiverne er der smurt tomatpuré og drysset emd mozerallla. Kødet blev steg på panden med lidt øko smør, løg, salt, peber og oregano. På toppen afsluttede jeg med lidt pepperoni og en tomat. Man kan jo være lige så kreativ som man har lyst til, eller også lave en slags ‘tøm køleskabet’ som vi gjorde denne gang. Rugdbrødspizzaen skal have 10 minutter i ovnen, til kanterne bliver sprøde og osten er smeltet. Udover at retten med garanti er nem at lave, er den helt sikkert også sundere end den traditionelle pizza med den lyse bund.