Nyt fra The Protein Kitchen

IMG_7444UnknownIMG_7441
Pakkeposten smed igår en pakke i min postkasse. En bog jeg har glædet mig meget til at modtage, nemlig fra min veninde Cecilie. I sommers tilbragte vi den skønneste uge sammen i Malaga, hvor bogen var undervejs. Og nu er den så udkommet!

Bogen som er nummer to i rækken, er spækket med proteinrige opskrifter. Til forskel fra den første bog, finder man her flere aftenmåltider. Jeg glæder mig MEGET til at gøre mit første forsøg med bl.a den sunde lasagne og med hendes ratatouille.

Her midt i januar havde jeg egentlig planlagt et besøg, hos Cecilie i København. Desværre kommer der er tur til London i vejen. Så forhåbentlig kan vi i nærmeste fremtid, finde tid til at stikke hovederne sammen. Jeg sender i hvert fald en masse kærlighed i din retning <3

Vil i også have en af Cecilies bøger i postkassen, kan i bestille den her