Favorit parfumefri produkter

parfumefri

Siden mit sidste indlæg ‘Parfume kan påvirke din vægt’, har jeg skiftet endnu et produkt ud. Morgenen efter mit indlæg læste jeg, at parfumeallergi hyppigst opstår gennem sensitive områder. Jeg tænker dette bl.a må være armhulen, som jeg barberer flere gange i ugen. En ny parfumefri roll-on deo fra neutral, blev derfor smidt i indkøbskurven.

Udover min nye deo, har jeg nogle parfumefri favoritter. Produkter jeg længe har været glad for. Libresses produkter står højt på listen. Under ingen omstændigheder kunne jeg forestille mig at have parfume i mine trusser. Det må såvel som armhulen også være et sensitivt område. Parfume i bind er måske en form for camouflage, men for hvad?!
I mine øjne er det ikke pinligt at have sin periode, det er en naturlig del af kvindekroppen. Med god hygiejne, burde parfume i trussen ikke være nødvendigt.

Andre parfumefri produkter jeg altid har liggende, er min ansigtscreme fra Kiehl’s, mineralpudder fra Tromborg og solcreme fra Derma. Bruger jeg solcreme med parfume får jeg knopper!
Mascaraen er fra Jane Iredale, skintonic fra Neutral, bodylotion fra Matas. Et absolut favorit produkt er min selvbruner fra Vita Liberata. Aldrig har jeg brugt en selvbruner der kan måle sig med denne. Det kan altså sagtens lade sig gøre at finde gode og lækre parfumefri produkter.

Da Libresses produkter alle er uden parfume, satte jeg i sidste indlæg et halvt års forbrug af deres hygiejneprodukter på højkant. Vinderen blev i denne omgang Sanne Ravn. (Du modtager en mail med information). Til jer andre kan jeg anbefale at teste hvor mange af jeres produkter der indeholder parfume. Prøv evt bare at dufte jer frem.


Sponsoreret af Libresse