Parfume kan påvirke din vægt

image3collage
På opfordring fra Libresse har jeg testet mit toiletskab for parfume. På det øverste billede ser i mine produkter UDEN parfume til venstre, og MED parfume til højre. Det er vist tydeligt at bunken med parfume er størst. Faktisk er jeg begyndt at tænke mere over indholdet i mine produkter end tidligere. Årsagen er min biosignature uddannelse jeg tog i USA i foråret. Kort fortalt lærte jeg om balance og ubalance, mellem kroppens hormoner.

Parfume kan påvirke din vægt
Har man man fx et forhøjet niveau af østrogen, kan man have svært ved at tabe sig, have svært ved at blive gravid, have humørsvingninger og så er man i større risiko for at få kræft. Både kvinder og mænd har dog brug for østrogen. Blot i den rette balance.

Ubalancen i østrogen kan bl.a opstå når vi bruger produkter som parfume, hårspray, duftelys, cremer og kosmetik hvor vi bliver udsat for fremmed-østrogener. Af disse har du måske hørt om BPA, phthalater og parabener?
Libresse har valgt at alle deres produkter er parfumefri. Vi bliver derved ikke udsat for kemi når det er dén tid på måneden. I anledningen af deres #duftbusters kampagne, kan du her på bloggen vinde et halvt års forbrug af deres hygiejneprodukter. For at deltage skal du i kommentarfeltet skrive, hvor du sætter din grænse i forhold til parfume.
Vinderes trækkes d. 28 december. ♥

Herhjemme er vi så småt begyndt at købe parfumefri produkter. Snakken har flere gange gået på at udsluse flere og flere. Jeg kan godt lide tanken om ikke at skade kroppen med kemi. På den anden side kommer jeg nok aldrig til at gå all in. Nogle dufte bringer særlige minder frem og andre skaber hygge og stemning. Dog ønsker jeg ikke parfume i mine trusser.


Sponsoreret af Libresse