Udendørs luksus

DSC_0714-2
B1
DSC_0809-2
Wolf & Whistle Swimsuit
Nyder livet! Tiden på maldiverne blev brugt på afslapning i fantastiske omgivelser.
Vores hytte var med et udendørs bad og bruser, derfor så jeg anledningen til at være lidt god ved mit hår. I næste uge har jeg en tid til frisør i Aarhus. Håret skal klippes og det er efterhånden tiltrængt. Især efter en masse sol og saltvand. Må nok også indrømme at jeg ikke er blevet klippet i en evighed, da jeg altid ærger mig over at få klippet i længden.
Indtil min frisørtid får det lidt ekstra pleje af mine Kérastase produkter. Jeg bruger et produkt fundet i en fin gaveæske hos Beautycos. Det består af en kur og en lille rund kapsel, med små sølvgrå perler i. De to ting blandes sammen i en skål, puttes i håret og gør det blødt som aldrig før. Udover at det selvfølgelig plejer, så beskytter produkterne også mod fremtidige påvirkninger. Winwin!


Sponsoreret indlæg