Kuredu Golf Club

DSC_0336g3DSC_0324
g4
I foråret havde jeg planlagt at starte på et golf kursus med min søster. Desværre blev det udsat til 2016, da jeg skulle på uddannelse i USA. Min familie er glade for at spille golf og Lasse spiller også, så igår besøgte vi øens golf klub. Her kunne jeg få lov at prøve kræfter med det for første gang.

Vejret var om eftermiddagen overskyet, så det var perfekt at bruge tiden på andet end stranden. Og så var det enormt hyggeligt!
Jeg mestrer bestemt ikke alt med bold, men det gik overraskende godt. Blod på tanden er der i hvert fald til golfkurset næste forår.

De sidste dage har vi trænet så hårdt hernede, at jeg i dag er fuldstændig øm. Tænker det bliver 40 minutters  ‘aktiv hvile’ på crosstraineren i eftermiddag.
Træningscenteret er ikke så voldsom stort. Så af frygt for at skræmme de andre gæster væk, har jeg efterladt kameraet i vores hytte. Må se om jeg kan snige det med en af de kommende dage, så i kan få et træningsrelateret indlæg. ♥