Pick of the day

Skærmbillede 2015-12-02 kl. 10.35.47
Bomber JacketAsfvit sneakersUnder Armour topUnder Armour leggingsAdidas Hoodie

Så er vi kommet frem til Maldiverne. Trætte efter en tur på næsten 20 timer, så i dag skal der slappes. Her er så vidunderligt! Jeg lover at tage en pokkers masse billeder, så i kan se hvor fint her er.

Familien hjemme i Danmark, rykker for en ønskeseddel til jul. Så har netop siddet og kigget lidt og fundet nogle lækre items. Især den fine bomber jacket står højt på listen, den kunne være fin til og fra træning, eller når jeg løber et par korte ærinder efter træning.
Min vinterjakke i år er fra tiger of sweden og er en fake fur jakke, den passer ikke super godt med mit træningstøj.
Har også brug for et par mørke sneakers. De sidste tre par jeg har købt (i sommers) er hvide og bliver så frygteligt beskidte, når vejret ikke står på solskin.

Solskin og julestemning fra maldiverne ♥