Hvorfor kvalitetsmad til din hund? + Konkurrence

IMG_4778
E1E2

Da vi flyttede til Norge havde vi selvfølgelig Erwin (vores hund) med. Det var der slet ingen tvivl om at han skulle, da han er en kæmpe del af vore hverdag. Han elsker når vi løber rundt i skoven sammen. Jeg som altid har løbet alene, har fået mig en trofast løbepartner. Jeg tror kun man helt kan forstå, hvor meget en hund betyder for en, hvis man selv har eller har haft hund. Derfor går vi også op i at han har det bedst mulige liv, bl.a ved at give ham foder af god kvalitet.

Rent faktisk har vi haft en oplevelse da vi boede i Norge, hvor han fældede ekstremt og tabte sig. Hytten var ved at gro gulvtæppe, hvis ikke vi støvsugede flere gange om dagen.
Foder havde vi ikke haft med fra Danmark, så derfor fik han nyt foder fra en norsk dyreforretning. Da vores forældre kom på besøg hjemmefra, bad vi dem derfor om at tage foder med hjemmefra som var konfri, glutenfri og allergivenligt. I løbet af 10 dage var vægten steget og pelsen super flot igen!

Vi talte om at det jo var logik for burhøns! Man kan sammenligne det med, hvis vi selv spiser en masse af de forkerte ting. Erwin får derfor Kingsmoor Pure And foder, som i stedet for at være fyldt med korn består af andekød, fiskeolie, rodfrugter, bær og sunde urter. Vi skifter mellem denne og en variant der hedder Kingsmoor Pure Havfisk.

Foderet er med til at give Erwin et mere stabilt blodsukker, da man undgår en masse kulhydrat fra korn. Når han undgår dette får han et stabilt energiniveau gennem dagen. Har man en hund der svinger mellem at være doven og overgearet, kan det være en fordel at skifte til foder som Kingsmoor.

Har du lyst til at vinde en præmie til en firbenet ven? Så hop ind på facebook og like mit opslag. Der trækkes to vindere, der hver får én pose Kingsmore hundemad (12kg).


Sponsoreret