Færre cravings med MK Olie

IMG_4800 IMG_4802Siden september har jeg hver eneste morgen drukket olie og aroniajuice fra Maybritt Krewald. 2 spsk af hver. Et godt tip er at blande de to produkter sammen, istedet for at drikke dem hver for sig. Smagen af olien er nemlig ikke ligefrem vidunderlig, men det er effekten derimod!

De første 14 dage fik jeg urenheder både i ansigt og på ryggen, men derefter har min hud været renere end tidligere. Mine negle knækker ikke længere og kan derfor vokse sig lange og fine. Ja og så bilder jeg mig måske ind, at mit hår også er blevet mere lækkert. Tænker dog at det sagtens kan passe, når både min hud og negle er blevet flottere.

Olien er sammensat af forskellige kilder til Omega 3, 6 og 9 og i et forhold der virkelig gavner kroppen. I MK olien finder du 57% omega 3, 21% omega 6 og 12% omega 9.
De fleste danskere for for lidt omega 3 og for meget omega 6.
Omega 3 er vigtigt da det dæmper inflamation, modvirker blodpropper og sænker blodtrykket. Får man for meget omega 6 og for lidt omega 3, er der større chance for at blive ramt af livsstilssygdomme fx fedme, hjertekarsygdomme, diabetes og gigt.
Aroniajuicen fremstilles af aroniabær. Disse er fyldt med antioxidanter som er stoffer, der ‘beskytter’ andre nødvendige stoffer i kroppen. Desuden har de en god effekt på vores immunforsvar, bekæmpelse af bakterier og nedbrydning af skadet væv.

Den bedste effekt jeg har fået af mit morgenshot er, at jeg har oplevet færre cravings efter søde sager. Især om eftermiddagen plejer min søde tand at melde sig. Husker jeg min olie og juice er trangen bare slet ikke den samme. Olien siges også at stabilisere blodsukkeret, så det giver rigtig god mening.
Min veninde som også drikker olien, oplever desuden at have langt mere energi. Hun startede med at drikke den i en periode hvor energiniveauet var lavt. Siden da har hun drukket det dagligt.
Der findes lidt forskellige olier og to forskellige slags juice fra MK.
Mine er bestilt på Helseriet.dk, olien finder du her og juicen her.

Jeg har desuden hørt om kvinder der drikker olien og smører den på maven under graviditet, for at undgå strækmærker. Bare et lille tip, hvis der skulle sidde et par gravide læsere derude. Mon nogle af jer har erfaring med olien?