Strikkede huer støtter ældre

IMG_4788IMG_4793IMG_4786  IMG_4797
Sammen med Innocent og Røde Kors, har jeg designet bamsehuen for at sætte fokus på de 64.000 danskere over 65 år der føler sig ensomme!

Lever man et langt liv, vil mange opleve, at ægtefælle, venner, søskende og naboer går bort – og med en høj alder følger også ofte nedsat mobilitet, så det kan være svært at danne nye relationer og bevare de eksisterende. Især hvis der er stor geografisk afstand til børn og børnebørn.
Heldigvis er jeg selv flyttet tættere på min mor på snart 65 år, som også bor alene. Hun har en stor plads i mit og mine søstres hjerte. Det er enormt vigtigt for os, at hun har det godt og aldrig føler sig ensom.

Røde Kors hjælper ensomme ældre med at få støtte og omsorg fra over 7.000 frivillige besøgsvenner. Sammen med innocent vil Røde Kors strikke mod ensomhed – for alle har brug for varme, både fysisk og mentalt.

Innocent inviterer til Den Store Strikkefest, hvor alle kan være med til at hjælpe ved at strikke små huer til innocent smoothies. Huerne sættes på toppen af smoothies i supermarkederne, og for hver solgt smoothie med hue på donerer innocent 2kr. til Røde Kors hjælpearbejde i ind- og udland.

Så fat strikkepindende og brug weekenden på at strikke et par små huer. Huerne skal sendes afsted senest d. 4 december. Er du ikke så skarp med garn, kan de ‘bebuede’ smoothies købes i supermarkederne fra februar. ♥

Læs mere om projektet her www.denstorestrikkefest.dk