Stockholm tur/retur

image1-2Dagen igår blev spenderet i Stockholm. Jeg måtte op kl. 03.30 om natten for at nå mit fly alt for tidligt om morgenen. Faktisk er jeg ikke særlig god til ikke at få sovet mine 8 timer. Så jeg var klar over at dagen ville blive en smule lang, med udsigt til først at ligge i min seng igen kl. 01.00.

I midtbyen mødtes jeg med Johanna og fotografen. Dagen stod nemlig på fotoshoot for træningstøjet Gymshark. Tøjet er netop blevet lanceret i Skandinavien efter at have haft stor succes i USA.

Billederne blev taget på forskellige locations rundt omkring i Stockholm. Både inde og ude.  (Det var sindssygt koldt udenfor, så vi måtte skiftes til at få skudt billeder for at få varmen i en bil parkeret ved siden af haha!)
Fotografen Oskar Bakke var ernomt dygtig, så nu jeg glæder mig meget til at vise jer resultaterne.

Fra Stockholm og videre til Berlin. I sidste uge satte jeg en tur til hertil på højkant i samarbejde med Cashback app. I dag har jeg fundet en vinder som er Sabrine Jensen, stort tillykke!!!!! Jeg har netop sendt dig en mail.