Pick of the day

Skærmbillede 2015-11-20 kl. 13.20.14Adidas Jakke
NLY Racerback
Puma Sko
Purelime Seamless Tights
Reebook Top
Adidas Sportsbh

Kender i det at det er svært at koncentrere sig når det roder? I øjeblikket har jeg tonsvis af vasketøj, et værelse der roder og småting der ligger hist og her efter vi er flytte fra Norge til Danmark igen. Det er så super svært for mig at abstrahere fra det!
Det tager alt mit overskud at huset roder. Bliver nødt til at få det klaret i dag, så jeg kan vende tilbage til mit normale jeg haha!

I er flere der har spurgt til mine seamless tights som er fra H&M. De skulle efter sigende være i butikkerne igen, men jeg kan ikke selv finde dem. Hverken i Silkeborg eller Aarhus. Derfor fandt jeg i dag et par fra purelime, som kommer på ønskesedlen til jul. Min to par fra H&M er nemlig helt færdige, og igår blev de smidt ud.
De resterende ting er også kommet på ønskesedlen, især skoene står højt på listen.
Da jeg løb Wings for life world run i foråret, løb jeg i et par tilsvarede. Desværre var det kun et par låne sko. Så nu må jeg have mig mine egne!
Sportsbh’en er min hidtil bedste jeg har prøvet. I kan læse mere om den her.