Vind en weekend for to i Berlin

IMG_6938 IMG_6932cashback

Kigger man i min pung indeholder den klub- og stempelkort fra 5 forskellige butikker. Jeg har vel alt i alt 10 forskellige kort, men alle de kort kan jeg ikke rende rundt med. Derfor er nogle pillet ud til fordel for andre.

Jeg er sikkert ikke den eneste, der har kort liggende alle vegne. Så derfor vil jeg dele en App med jer, hvor mit betalingskort fungerer som et kundekort på tværs af både online og fysiske butikker. CashbackApp
Når jeg for eksempel handler hos Nu3 hvor jeg køber kokosolie, loppefrøskaller og matcha the så får jeg 5% tilbage af det beløb jeg handler for. Når jeg shopper træningstøj hos sportsmaster får jeg 8% tilbage.

Hver gang jeg har fået samlet 500kr, kan jeg få dem udbetalt til min bankkonto.
I øjeblikket sidder jeg og kigger på Radisson Blu, da jeg har brug for en overnatning i Oslo i weekenden. Her får jeg også procenter tilbage.

Henter du CashbackApp’en kan du vinde en Bellevue Box med 2 overnatninger inkl. morgenmad for to personer i Berlin. Hent app’en på din mobil og kommenter nedenfor, at du har tilmeldt dig (husk at skrive din mail). Jeg trækker en vinder tirsdag d. 24!


Sponsoreret