Feminint træningstøj

IMG_6822
Collagenelly1image1
nellykollage2
NLY open back top, NLY racerback, Stella McCartney tights, Adidas stan smith shoes, NLY knitted rib beanie

Med god samvittighed kan jeg i aften hoppe på sofaen. Flyttekasserne med vores ting fra Norge er pakket ud og huset begynder at ligne sig selv igen. Jep, vi er flyttet til Danmark igen.
Udover at rode med flyttekasser, blev det til en times intens træning med sved på panden.

I er flere der har spurgt til min sorte træningstop som er fra Nelly.
Detaljerne på toppen er jeg helt vilde med, da jeg elsker at føle mig feminin. Også i træningstøj! NLY Sport som er et deres eget mærker, laver en masse fine items med feminine detaljer til gode priser.

With a good conscience I can lie on the couch tonight. The boxes with our stuff from Norway is unpacked and the house begins to look like itself again. And one hour of intense training  with a lot of sweat is done.
You are several who have asked about my black top I bought on Nelly.
The details on the top are very feminine and I love it. It’t the best feeling to wear feminine workout clothes. NLY Sport is one of their own brands. They do a lot of fine items with feminine details at good prices

 


Sponsoreret indlæg