Morgenenergi + Vinder af LongoVital konkurrence

IMG_4352IMG_4350
Den sidste periode har jeg for det meste trænet om eftermiddagen. Som mine dage har set ud har det passet bedst her.
Nu sidder jeg foran computeren og eftermiddagen nærmer sig, men i dag har jeg allerede været afsted! Efter jeg slog øjnene op imorges hoppede jeg i træningstøjet og kørte afsted mod centeret. Fordelen ved at træne om morgenen er, at det kan give energi til resten af dagen.
Kender i ikke det at man kan være træt på vej ind i centeret, men på vej ud er man frisk som en havørn. Morgentræning kan altså betyde at du kommer på job med et friskere hovede. Formentlig er du også mere frisk resten af dagen. Det er i hvert fald min erfaring.

Har du svært ved at motivere dig selv til træning om eftermiddagen eller aftenen, har du endnu en grund til at stå lidt tidligere op og få det klaret om morgenen. Har i ellers nogle tips til at blive morgenfrisk? I sidste uge lavede jeg et indlæg om morgenmad og kosttilskud til mere energi. Bl.a med nogle af produkterne fra LongoVital.

I den sammenhæng har jeg også fundet en vinder af LongoVital konkurrencen.
Den heldige blev Marlene Hansen. Jeg har sendt en mail afsted til dig.


Sponsoreret indlæg