Forkæl dig selv på den lette måde

Skærmbillede 2015-11-05 kl. 16.59.29skyrtips

Her til morgen har jeg fundet nogle nye lette opskrifter, der kan nydes med god samvittighed. Opskrifterne er alle med skyr og er fra Cheasy Skyrtips. Når Lasse kommer hjem i dag, skal han overraskes med en iskaffe med skyr! Min mund løber allerede i vand.

Man skal huske at være god ved sig selv og mad gør mig glad! Især mad der smager lækkert og ovenikøbet er fyldt med protein. Protein optimerer min restitution efter træning og giver en god mæthedsfornemmelse. Skyr er fyldt med protein og siden jeg blev introduceret for det første gang, har køleskabet altid gemt på en bøtte eller to.

Jeg har lige læst at Cheasy søger nogle seje ambassadører, der kan inspirere til at være god ved sig selv!
Det kan være når du er nede og træne, når du laver en lækker morgenmad til dig selv, eller når du bager en sund dessert med skyr. Chancen for at blive ambassadør får i ved at hashtagge med #VærGodVedDigSelv og #CheasyAmbassadør. Se eventuelt videoen for inspiration.


Indlægget er sponsoreret