Morgenmad til bedre energi

Morgenmad til bedre energi
Morgenmad til bedre energi
Morgenmad til bedre energiMorgenmad til bedre energi

Morgenmad er det måltid på dagen jeg holder mest af. En god og nærende morgenmad, betyder at jeg har god energi resten af dagen. I kender nok alle, at man efter en omgang rundstykker er klar til at hoppe på hovedet i seng igen?

At starte dagen med at være søvnig, er det sidste jeg ønsker. Derfor sørger jeg for en morgenmad der giver mig god energi. Sammensætningen/mængden af protein, kulhydrat, fedt, vitaminer og mineraler er vigtig for, at mit hovede og min krop fungerer optimalt.

I april måned var jeg i USA for at tage uddannelsen biosignature, hvor vi bl.a talte om at nutidens kost indeholder mindre vitamin A, B, C, D, E, Magnesium, Zink, Selen og Omega 3 end kosten i gamle dage. Uanset hvor sundt jeg spiser, supplerer jeg derfor med kosttilskud.

Mine basic kosttilskud
Multivitamin*
Magnesium*
D-vitamin*
Fiskeolie

*LongoVital Sport indeholder alle tre.

De sidste uger har jeg spist LongoVital Sport, som er en multivitamin pille med et højt indhold af vitamin C og magnesium. Disse er især vigtige når man dyrker sport.
Vitamin C mindsker træthed og udmattelse, imens magnesium bidrager til et normalt energistofskifte. Magnesium kan desuden have en dæmpende effekt på stress og krampe.

Fiskeolie bidrager til normal hjertefunktion og hjernefunktion. Desunden har det en anti-inflammatoriske effekt som optimerer restitutionen.
Vitamin D sørger for at immunforsvaret fungerer optimalt. Tal viser at 500.000 danskere er i betydelig underskud. Solen skinner simpelthen for lidt i Danmark.

Vind 3 glas LongoVital + sportstaske og drikkedunk
Hvor mange urter bruger LongoVital i deres produkter?
Find svaret her og skriv det i kommentarfeltet, for at vinde præmien til en værdi af 990kr. Vinderen trækkes d. 12 november 2015.

Morgenmad til bedre energi
Er i lidt på bar bund hvad angår morgenmad, har jeg lavet 5 forskellige måltider i kan finde inspiration i. Jeg skifter selv mellem alle 5.

Havregrød med proteinpulver
60g havregryn + 30g vanilie proteinpulver + 1 dl kogende vand

Proteinpandekager (to pers)
1 banan +2 æg + 30g vanilie proteinpulver + 30g havregryn + ISIS sød
Blendes og steges på panden i kokosolie

Knækbrød
To knækbrød + 1/2 avocado + 4 stk. pålæg på hver.

Proteinsmoothie
4 store spsk skyr + en håndfuld bær + 1 del vand + 30 gram vanilie proteinpulver
Alle ingredienser blendes

Chiagrød
25g chiafrø + 20g havregryn + 100g skyr + 2 dl vand + ISIS sød + en håndfuld bær
Grøden sættes i køleskabet henover natten


Indlægget er sponsoreret i samarbejde med LongoVital
Longovital sport kan købes i supermarkeder, matas og på apoteker.