Støtvig Spa

IMG_6379
spaIMG_6377spa2
Torsdag d. 29 november er en dag jeg længe har set frem til! Maria min veninde kom nemlig til Norge for at besøge os fra torsdag til i dag søndag.
Det har været mere end fantastisk at få besøg hjemmefra. Selvom det er en stor oplevelse at bo ude, kommer man også til at savne veninderne og familien derhjemme.

I går startede vi dagen med en omgang træning, for derefter at bruge nogle afslappende timer i Støtvig Spa. Stedet er helt igennem fantastisk! Har man brug for at stresse af, kunne jeg ikke forestille mig skønnere omgivelser.

Jeg drømmer allerede om at besøge stedet igen. Tage en overnatning med veninderne eller med Lasse. Man skal huske at være god ved sig selv og slappe af. Husker i det?
Ofte tænker jeg at jeg ikke har tid til det, men jeg oplever de fleste gange at det er en god investering. Om det så er med en overnatning på et spahotel, eller en lang gåtur ved stranden, så giver det mig tonsvis af energi bagefter. Bare nogle timer, en aften eller en dag helt uden arbejde, rengøring og pligter.