Øg sexlysten med træning

IMG_7389

Adidas by Stella Mccartney tights
Nike Juvenate sneakers
Fashionablefit Jacket

Om præcis 40 dage rejser vi på kæresteferie til Maldiverne! Det er ikke mere end en uges tid siden vi bestilte ferien gennem Spies Rejser. Og i den forbindelse blev jeg opmærksom på deres humoristiske kampagne ‘Do it for Mom‘. Har i mon set den?

Når vi rejser på ferie er vi altid aktive! En perfekt feriedag, starter i min verden med en god omgang træning. Flere mener at vi ikke holder rigtig ferie, når vi render rundt og træner. De er helt galt på den! For når vi starter dagene med træning, har vi god energi resten af døgnets timer og ikke mindst ekstra god samvittighed til at nyde en is.

Vores ferier handler om at nyde hinanden og have det sjovt sammen. Og træning hører bestemt herunder. Man siger desuden at træning med sin partner øger lysten til sex, da man får mere blod rundt i kroppen, sveder og er tæt på hinanden.

Det kommer nok ikke som en overraskelse for jer, at hotellet vi har booket er med et fitness center. Men vi glæder os nu mindst lige så meget til at hænge en TRX op i palmen, træne på stranden en tidlig morgen, eller løbe en tur rundt på øen som kun er 3,5 km i omkreds.

Spies har desuden hjulpet lidt på vej, ved at lave videoer af sjove parøvelser, som i kan finde på youtube. Jeg er især vild med navnene der giver et smil på læben!
Magneten, kranen, nøglen ja hop selv ind og se resten. 🙂


Indlæg sponsoreret i samarbejde med Spies