Nike Tech Fleece + Rabatkode

FA15_NSW_Tech_Pack_FHougaard_01_EXT.tifNike collage cape.jpgnike2
Yoga, kaffe, gåtur med hunden, arbejde, shopping, mere kaffe. Hvad end jeg har planlagt imellem mine træninger, har jeg set mig varm på Nike Tech Fleece kollektionen.
Efterhånden har jeg vel indset, at jeg ikke er typen der dresser mig op hver eneste dag.
Af og til kan jeg føle mig helt akavet i fint tøj, er det kun mig der har det sådan?
Jeg kan rigtig godt lide at gøre noget ud af mig selv. Have pænt hår, lækker makeup, nye jeans og stilletter! Men når dagen starter med at lufte vores hund i skoven, efterfulgt af arbejde foran skærmen for så at tage i fitness, så har jeg det bedst med et sporty look. I hvert fald på sådanne hverdage!

Hvem siger at man ikke også godt kan være brand lækker i en oversized hood? 😉
Og så er det jo alt for skønt, at rende rundt i en stor varm trøje nu hvor efteråret sniger sig ind på os! I den anledning har jeg fundet en rabatkode til Nike, som gælder frem til d. 18 Oktober. Koden giver 10% rabat på i forvejen nedsatte varer. Find dem her.
Kode: FA1015


Sponsoreret indlæg i samarbejde med Nike