Rabat på Maldiverne!

70449b2e_fc51_45e5_b881_2c20082caed3male male2 New-TMA-Planes-3-1280x853I December rejser Lasse og jeg til Maldiverne. Beslutningen er taget for næsten et år siden, men vi har endnu ikke bestilt rejsen. Når man er kæreste med en fodboldspiller må man væbne sig med tålmodighed. Klubberne er sjældent super hurtige til at melde ud hvornår de får ferie. Vi plejer at få besked i oktober/november, så forhåbentlig kan vi snart bestille.

I nogle måneder har jeg været tilmeldt Secret Escapes nyhedsbrev, hvor jeg to gange er stødt på tilbud på rejser til Maldiverne. Så måske vi er heldige at finde et tilbud, hvem vil ikke gerne spare penge?

Jeg har lige været inde og kigge på deres side imorges og kan i øjeblikket finde vilde tilbud på Thailand (61% rabat), Bali (56% rabat) og Miami (50% rabat).
Man har kun adgang til siden, hvis man er tilmeldt deres nyhedsbrev. I kan tilmelde jer her


Sponsoreret indlæg i samarbejde med Secret Escapes