Dadlerkugler med chokolade

Dadlerkugler med chokolade
Dadlerkugler med chokoladeDadlerkugler med chokolade

Det seneste år er jeg blevet forelsket i dadler. De smager jo fantastisk og kan trylle i en hver sund kage. Om aftenen når man sidder på sofaen, har jeg af og til lyst til lidt sødt. Vi har aldrig noget stående klar, med mindre en af os har bagt dagen før. Men ellers er dadelkuglerne geniale, da de kan laves på 10 min. I dag har jeg lavet en lille portion, jeg fik 10 dadelkugler med chokolade.

Du skal bruge
10 store dadler
30 g mandel mel
30 g mørk sukkerfri chokolade
15 g havregryn
10 g kokos
2-3 dråber vanilie essens

Dadlerne blendes i en blender eller med en stavblender. Chokoladen hakkes og blades i massen med de resterende ingredienser. Kuglerne rulles og er klar til servering.
Har man list ekstra tålmodighed, så er de rigtig gode efter 10 min i fryseren.