10 random facts about me

haps1) Jeg har haft blondt hår de sidste 13 år, men min naturlige hårfarve er leverpostejsfarvet.
Dagen efter min konfirmation blev håret farvet lyst og jeg fik huller i ørene. Ingen af delene måtte jeg få lov til inden jeg var konfirmeret.

2) I næsten to år arbejde jeg som cocktail bartender på en natclub i Aarhus. Jeg elskede mit job, stemningen og sammenholdet. I dag savner jeg det absolut ikke, og kan ikke forestille mig at skulle arbejde om natten og være fuld hele weekenden.

3) Da jeg i 2013 vandt DM i Bikini Fitness, var jeg få uger inden blevet nr. 2 til debutant stævnet. Her var jeg så skuffet at jeg græd hele vejen hjem fra Sjælland. Jeg følte placeringen var uretfærdig. I dag er jeg pinlig over, at jeg ikke var tilfreds med min 2. Plads!

4) Jeg kan ikke have bland selv slik liggende i huset, da jeg spiser det. Derfor spiser vi det altid samme dag som vi køber det og smider resterne i skraldespanden med sæbe på!

5) I 2012 blev jeg færdig med min uddannelse i purchasing management. Havde du spurgt mig dengang, var målet at blive indkøbschef for en stor tekstilvirksomhed. I dag er der helt andre drømme i mit hoved!

6) Jeg har to søstre, den ene er lige blevet gift.

7) Er huset beskidt eller roder, kan jeg ikke koncentrere mig. Jeg bliver NØDT til at rydde op før jeg kan samle tankerne.

8) Sover jeg længe (mere end 08.00) føler jeg at jeg spilder dagen. Derudover bliver jeg søvnig og doven hele dagen. Helst står jeg op kl. 07.00 og går i seng før kl. 23.00.

9) Jeg er typen der falder på trapper, går ind i dørkarmen eller hælder halvdelen af min vandflaske udover mig selv når jeg drikker af den. Ofte fordi der sker for mange ting i mit hoved på én gang. På en af mine første dates med Lasse, falder jeg 10 trin ned af en trappe.

10) Jeg er bange for mørke. I øjeblikket bor vi helt alene på toppen af et bjerg omgivet af skov. Dét er noget af en udfordring når man er alene hjemme! Heldigvis har vi jo jordens dejligste vagthund.