Influenza hurtigt væk!

IMG_3625IMG_3623 IMG_3624
De sidste to dage har jeg været forkølet. I dag har jeg også fået en omgang ondt i halsen og hovedpine. Planen var at jeg skulle orde nogle praktiske praktiske ting og træne, men min erfaring siger mig at jeg må smide håndklædet i ringen og slappe af. I hvert fald hvis jeg vil have det bedre imorgen.

Når jeg kan mærke der er influenza på vej, nytter det ikke noget at svede det væk med en løbetur eller en omgang styrketræning. Kroppen arbejder i forvejen på højtryk for at gøre mig rask, så træning og efterfølgende restitution giver den endnu mere at arbejde med.

Når jeg er ramt af influenza mister jeg typisk min appetit.
Vil jeg hurtigt ovenpå igen er jeg alligvel nød til at spise meget og sundt. Jeg har mest lyst til en omgang bland selv slik, men alle butikker holder lukket om søndagen i Norge. Så i stedet har jeg lavet mig en omgang proteinpandekager (opskrift her). Og så spiser jeg selvfølgelig alle mine normalte måltider og mellemmåltider også. Det nytter ikke noget at give kroppen junk eller ingenting, når jeg hurtigt vil på dupperne igen.

Året rundt spiser jeg D-vitamin. Bor man i skandinavien er man typisk i underskud, da vi ikke får lige så meget sol som landene længere syd på. Når jeg mærker der er forkølelse eller influenza på vej tredobler jeg min dosis, da D-vitamin styrker immunforsvaret.

Dagen er indtil videre gået med at ligge på sofaen, gå nogle ture med vores hund og så har jeg set videoer på youtube om contour. Min søster introducerede mig for contour op til hendes bryllup. Siden da har jeg brugt et pudder sæt fra smashbox, men har nu set mig varm på et flydende contoursæt fra Anastasia.
Glæder mig til at afprøve det og har fundet en super video med Kandee Johnson til at hjælpe mig på vej. I kan se den her

Pssst.. har lige set at der er 20% på alt Nike her resten af dagen.