Eksotisk kylling

Eksotisk kyllingEksotisk kylling Eksotisk kylling

I aften står der én af mine livretter på menuen. Eksotisk kylling kalder vi den. 😀
Det ser måske en anelse mystisk ud med banan og kylling i samme ret, men det smager fantastisk!

Retten kan laves på forskellig vis og med de grøntsager man nu har lyst til.
Sidst brugte jeg, spinat blade, avocado, orange peberfrugt, majs, banan, hakkede mandler, kokos, kylling og  en sauce af kokosmælk, grøn karry pasta og salt. Karry pastaen kan købes i de fleste supermarkeder.

Saucen laver jeg ved at varme kokosmælken i en gryde, røre ca. 3 tsk karry pasta i og smage til med salt. Saucen er en smule tynd, men for mit vedkommende betyder det ingenting. Ønsker man den tykkere kan man jævne med en smule fiberhusk. Det kan dog godt lave en smule klatter, kan man affinde sig med det er det er super alternativ hvis man vil undgå mel.

God appetit!