Bedste sports bh

IMG_6844 IMG_6845

Image
I weekenden var jeg en tur i tyskland, hvor jeg havde et par overnatninger.
Om lørdagen brugte jeg et nogle timer i et shopping center, hvor jeg tilfældigvis fandt min favorit sports bh på tilbud!

I foråret købte jeg min orange adidas sportsbh. Siden har den klart været min favorit, mellem mit efterhånden store udvalg. Især de brede stropper er jeg glade for, da de sørger for at holde det hele på plads. Sportsbh’en er desuden vatteret en lille smule, som får brysterne til at ‘sidde’ rigtig fint. Den er feminin og ikke bare et kedeligt stykke stof. Detaljerne på ryggen med den lille udskæring gør den endnu flottere. Min er en str. M

Adidas sportsbh orange/sort her
Adidas sportsbh orange (som min) her
Adidas sportsbh sort her

______________________________________________________________
Jeg er så heldig at være nomineret til Bedste Danske Fitness Blog.
Hvis du har 30 sek vil det betyde alt, hvis du vil stemme på mig på siden her <3