Dadelkugler med kokos

Dadelkugler med kokosDadelkugler med kokos Dadelkugler har jeg en svaghed for. De smager syndigt og stiller i høj grad min trang til noget sødt.
Et godt alternativ til en omgang bland selv slik, som jeg nok eller kunne finde på at købe med hjem. Dadelkugler med kokos kan nydes med bedre samvittighed, da de er lavet på gode og sunde råvarer. Kuglerne kan varieres på mange måder, ved at tilføje andre ingredienser. Kun fantasien sætter grænser.

Til dadelkuglerne med kokos skal du bruge
400 g dadler
30 g mandelmel
40 g havregryn
2 spsk honning
1 spsk kokosolie
Kokos

Alle ingredienser blendes med en stavblender. Herefter ruller du dejen til kugler. Kokos hældes i en tallerken, hvor kuglerne kan rulles i. Efter min mening er dadelkuglerne bedst, hvis de får lov til at hvile i køleskabet i 60 minutter inden de serveres.