En uge på campen i billeder

IMG_6693IMG_6686 IMG_6688 IMG_6689 IMG_6690
IMG_3302
IMG_6691
IMG_6698
IMG_6692 IMG_6696 IMG_6697
Så blev det mandag og tid til at vende snuden mod Norge. Jeg savner Lasse og glæder mig til at komme op i vores hytte på bjerget igen. Lasse er ude og spille kamp i dag, så han er ikke hjemme før sent. I sidste weekend kørte han til Danmark for at sælge min bil for mig og købe en helt ny og fin UP.
Glæder mig til at se bilen i aften! Endelig en bil der forhåbentligt kan bakke!!!

Min uge på campen har været skøn som altid. I denne uge har jeg dog arbejdet en smule mindre, da det ikke udelukkende var min egen camp, som i uge 31. Jeg har nemlig haft fornøjelsen af Martin, Susanne og Cecilie som også har undervist.

Udover at træne en masse, har der løbende været andre aktiviteter som foredrag, en dag på stranden, shopping i et kæmpe shopping center, en udflugt hvor vi klatrede, svømmede, kravlede og sprang fra klipper, poolhygge, barbecue og poolparty. Så vi laver faktisk også andet end at træne på campen.

Om få uger er vi klar til at afsløre ugerne i 2016. Her kommer jeg til at lave en del flere camps, der formentlig er spredt udover hele året.