Crossfit workout med Cecilie Lind

IMG_6611image3-6 image2-8

Sådan en uge går stærkt når man er under solens varme stråler. Jeg har allerede nu været i Marbella en uge! Heldigvis har vi stadig to dage hernede, inden turen går hjem til Norge.
Igår var vi på den vildeste udflugt. Desværre har jeg ikke nogle billeder jeg kan vise jer, da vi både skulle klatre, svømme og kravle rundt. Vi havde dog et Gopro med, så jeg må forsøge at skaffe lidt materiale. Turen varede ca. 2 timer og var ude i den rå natur. Der var ingen vej tilbage, når man først var sprunget ud i det!

Tordag var hviledag, efter mange dage med fuld gas. Den hårdeste træning for mit vedkommende, var i tirsdags hvor Cecilie de andre deltagere og jeg, lavede crossfit med Martin. Hele workout’en var en konkurrencen hvor man arbejdede i par.
Mit konkurrence gen gik op i mig, hvilket betød at jeg gav den 110% gas. Måske i også kan se det på billederne. Jeg har i hvert fald både støv og mascara udover det hele!!

Før i tiden har jeg holdt mig helt væk fra det. Formentlig fordi jeg har haft et andet fokus og været målrettet mod mine bikini konkurrencer. I dag synes jeg det er helt fantastisk at bruge kroppen på andre måder, og kombinere isolations øvelser med funktionel træning. Dog er det vigtig stadig at have fokus på teknikken, selvom mange ting foregår på tid.
Men det er i hvert fald ikke sidste gang i ser mig lave crossfit. Måske man skulle melde sig ind i et center?