Marbella Workout med Grip Performance

IMG_9620IMG_9630 IMG_9629 IMG_9627IMG_9628 IMG_9618 IMG_9619 IMG_9621

Gårsdagens træning på campen blev en god blanding af forskellige øvelser.
Om formiddagen underviste jeg med Sus og Cecilie, hvor vi lavde en circut med 7 forskellige stationer og afsluttede med en abs burnout. Deltagerne var stort set alle mødt op, så vi var over 35 mennesker. Virkelig fedt!

Senere på dagen kørte jeg selv en hurtig træning igennem. Jeg havde ikke alverdens tid, så derfor lavede jeg øvelser hvor store muskelgrupper blev aktiveret.

3 x 8 pullups
3 x 16 pushups
3 x 12 walking lunges
3 x 12 deadlift

Grib Performance er en dansk virksomhed der har udviklet forskelligt træningsudstyr, som jeg brugte under min træning igår og på nuværende tidspunkt sælger de deres produkter til 10 lande. Tidligere har jeg brugt deres Grip Pads, som i kan læse om her.
Siden da er der kommet flere produkter til at optimere din træning. Især hvis du føler vægtstangen glider ud af hænderne, eller at du får ondt i dine håndled ved styrketræning.

Min favorit er deres Wrist Straps, som sættes fast om håndledet.
Jeg er rigtig glad for at dødløfte og lave forskellige varianter under samme træning. Mit greb kan derfor godt begynde at svigte, i takt med at jeg når længere gennem træningen. Derfor har jeg altid brugt straps, da jeg ikke vil fjerne vægt fra stangen pga. mit greb.

Fordelen ved wrist wraps’ne er at de sættes fast med velcro om mit håndled og de støtter også mine håndled. De falder altså ikke af, med mindre jeg spænder dem op. For nybegyndere kan de være nemmere at håndtere end almindelige straps, som kræver lidt teknik at få styr på.

Jeg synes de er gode, da jeg ofte kombinerer dødløft med en anden øvelse. Almindelige straps vil falde af, når jeg slipper vægtstangen. Men mine wrist wraps bliver siddende, så jeg ikke skal til at fumle med at sætte dem fast hver gang jeg skifter øvelse.

Træningen blev afsluttet med omgang udstrækningen, inden Martin og jeg kørte deltagerne igennem en omgang TRX og Crossfit.

Sponsoreret indlæg