En online ernæringsekspert

Sponsoreret

IMG_2451IMG_2447
IMG_2450

IMG_2440
IMG_2448

Hjemme hos os er en af vores fælles projekter, at vores mad skal være sundt og næringsrigt. Lasse lever af at spille fodbold og vi har begge mange træningspas set på en uge. Derfor er vi enige om at råvarerne er en af de grundlæggende og vigtigste ting for en livsstil som vores. Der er selvfølgelig perioder hvor jeg træner mindre, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores mad.

Før i tiden har vi begge fået retter som spaghetti bolognese, og maden har været stegt i almindeligt smør. I dag forsøger vi at finde sundere alternativer og timer de fleste af vores kulhydrater omkring vores træning.
Vi steger meget af vores mad i kokosolie og spaghettien er erstattet med bønnepasta. Jeg elsker at eksperimentere med opskrifter og bage sunde desserter. Hele tanken om at fylde kroppen med ting der er bedre for os, er jeg ret grebet af.

Mange af de produkter vi bruger i vores hverdag er samlet på ét sted, hvilket gør det hele meget nemmere. Og i denne uge er der en 12% rabatkode til Nu3 siden, hvor i kan finde alt hvad hjertet og køkkenet begærer. Der sælges alt fra økologi, granola, chia frø, sunde snacks, kokosolie til kosttilskud og vitaminer.

Det er så lækkert, at have så mange gode produkter samlet på ét sted. Og priserne på siden er desuden rigtig fine. Et glas økologisk kokosolie med 490ml koster 59kr og fire poser bønne pasta sælges til 119kr.

Hop selv ind og kig på hvad der i min optik kan kaldes din online ernæringsekspert 🙂
Rabat koden er et finde inde på siden!