Workout and thoughts

Skærmbillede 2015-09-05 kl. 13.01.44Skærmbillede 2015-09-05 kl. 20.19.43

To billeder fra dagens træning. Beklager den dårlige kvalitet, de er taget fra noget video jeg var ved at lave af øvelserne.

Det var virkelig skønt at få brugt kroppen. Igår tog jeg mig en hviledag, da jeg var oppe kl. 02.00 (efter tre timers søvn) og ankom først på campen kl. 12.00.
Træner jeg på sådan en dag, er der stor chance for at min krop brokker sig, eller at jeg bliver syg fordi den er træt. Søvn KAN jeg bare ikke undvære.

Dagens workout bestod af en masse dødløft. Nogen tænker måske hvorfor vægtløfter skoene? Normalt bruger jeg dem hovedsagligt til squat (for ikke at krumme i lænden i bunden af min squat), men min kontakt til min bagdel er langt større når jeg har dem på under dødløft også. Som i nok ved er jeg lidt balde fokuseret, og vil gerne bygge en masse masse på bagdelen. Defor prøver jeg mig frem med en masse forskellige øvelser og teknikker.

Aprops balder så mødte vi enormt mange i L.A med baldeimplantater. Må indrømme at jeg har det lidt stramt med det. Tror det er fordi man jo kan træne sig til en større og fyldig bagdel, for jeg har absolut ikke noget imod brystimplantater. Dem kan man jo ikke træne større, tvært imod! 😀
Eller også har jeg det stramt med det fordi det stadig er nyt, tanken om det er helt underligt i mit hovede.