De bedste havregryns boller

De bedste havregryns bollerDe bedste havregryns bollerDe bedste havregryns boller

Inden jeg rejste til Marbella fik jeg bagt en omgang havregrynsboller. Bollerne er verdens nemmeste at lave og så smager de fantastisk. I øjeblikket får jeg en om morgenen, sammen med min A38. Og så er de nemme at have med på farten. ‘Imorges’ stod jeg op kl. 02.00 for at nå mit fly fra Oslo, så med i tasken havde jeg en proteinshake og en havregrynsbolle.

Jeg elsker at de er ekstra grove og består mest af alt af havregryn.
Opskriften har jeg fået fra @mammamangofood (Jane Naundrup), som laver alt vores fantastiske mad her på campen. Rent faktisk har hun netop udgivet en kogebog.
Den fortæller jeg jer mere om på et senere tidspunkt!

Opskrift
500 g havregryn
1/2 l mælk
Vand
25 g gær
Salt
Olivenolie
Groft mel

Mælken hældes i en skål hvorefter der tilsættes varmt vand, til mælken og vandet er lunt.
Tilsæt herefter de resterende ingredienser foruden groft mel. Ingredienserne blandes og det grove mel tilsættes til du får en blød konsistens. (Jeg bruger ikke specielt meget, måske hvad der svarer til 1-2 dl.

Sættes på køl i en time (kan undlades, hvis du har travlt)
Bages ved 200 grader varmluft i 30 min.