Nutella

IMG_9462Dagens træning er netop overstået! I dag gav jeg den ekstra gas.
Er i øjeblikket inde i en rigtig god stime, hvor energien er høj under mine træninger.
Mit fokus har længe været et bygge mere masse på min bagdel og nu kan jeg endelig se at der er begyndt at ske ting og sager. YAY! (Vinklen er altså også god på det billede) Haha.

Apropos at jeg gav den ekstra gas i dag. Så skyldes det måske at Lasse og jeg igår fik proteinpandekager med nutella til dessert! Mine pandekager var badet i nutella.
Når det kommer til flydende chokolade, så kan jeg altså ikke styre mig haha.

En anden gang hvor vi havde nutella i huset, var jeg en aften listet ned i køkkenet for at smage bare en smule af den. Lasse kom efter nogle minutter gående og spurgte om jeg havde spist nutella? NEJ svarer jeg lynhurtigt, men blev afsløret af chokolade op og ned af kinderne. Vi var begge flade af grin!
Bare en lille historie for at vise, at jeg også godt kan spise usunde ting 🙂

Btw så har jeg lige læst at Ferrero som er producenterne bag nutella, aftager 25 pct. af verdens årlige hasselnøddeproduktion og dermed er verdens største forbruger af hasselnødder. Der bliver altså spist godt med nutella derude.