Leopard Tights #Nellyholic

IMG_9121IMG_9124IMG_9335
Tights HER, Sportsbh HER, Sko HER
IMG_1100
IMG_1099
Top HER, Nederdel HER, Stiletter HER

image1-14

MY #NELLYHOLIC FALL
Nyt træningstøj kan man aldrig få helt nok af. Mine nye leopard tights er jeg hoppet i med det samme. Glæder mig allerede til at komme ned og træne, selvom der er et par timer til endnu. I kender sikkert følelsen af, at nyt træningstøj kan gøre underværker for motivationen?

Det meste af sommeren her jeg trænet i shorts, men nu hentyder vejret vist efterhånden til at jeg skal finde mine tights frem igen. Før i tiden var mange af mine tights bare sorte. Nu kan jeg ikke få nok af fede print, farver og mønstre. Sammen med en enkel træningstop, synes jeg de farverige tights er alt for lækre.

Selvom jeg render meget rundt i træningstøj, så kan i også sagtens møde mig i almindeligt tøj. På fredag går turen til Marbella, hvor jeg skal afholde fitness camp. Udover at træne og nyde solen, holder vi en barbecue aften hvor træningstøj er et no go! Tænker jeg pakker tasken med min nye crop top og nederdel fra Nelly. Stiletterne skal selvfølgelig også med!

Er du også #Nellyholic kan du nu vinde 10.000kr til at shoppe for på Nelly.com.
For at deltage skal du følge de tre steps vist på stickeren (klik på billedet for at forstørre det). Jeg krydser fingre for at en af mine følgere vinder!

Sponsoreret indlæg