On the run

IMG_9049 IMG_9061 IMG_9064 IMG_9075Vejret i dag er helt perfekt til en løbetur. Så på med løbetøjet og afsted med mig. Siden vi har fået hund har jeg ikke løbet alene. Erwin elsker det og jeg bliver så enormt glad når jeg ser ham løbe rundt!

I silkeborg havde jeg lidt forskellige ruter jeg skiftede mellem. Nu er vi i Norge og bor på toppen af et bjerg og er omgivet af skov. Af en eller anden grund er jeg altid utryg ved nye skove, jeg bliver en smule paranoid og løber rundt og kigger mig over skulderen.
Man ved jo aldrig om man løber ind i en elg heroppe! Igår snappede en hugorm ud efter Erwin og vi ‘mødte’ også en i dag. Det giver lidt ekstra krydderi til løbeturen! 😉

Udover at være lidt utryg ved nye skove, så er jeg ikke født med verdens bedste gps system! Så er altid en smule bange for at fare vild, især i en skov som denne ude stier. Heldigt for mig er der malet en rute med blå ringe om træerne.