Vores hus her i Norge

IMG_8714IMG_8711
IMG_8707IMG_8708IMG_8710 IMG_8709 IMG_8712 IMG_8713 IMG_8715
I Norge bor næsten alle i hytter af træ. Selvfølgelig fordi de har en pokkers masse træer heroppe, naturen er generelt set helt outstanding.
Det har sin charme når man kører rundt i bjergene og i landsbyerne at det hele ligner sommerhuse, men jeg synes nu vi har langt flottere huse hjemme i Danmark. Jeg har en forkærlighed for beton huse, som vores hus i Silkeborg.

Igår var vi en tur i Oslo for at shoppe og der er selvfølgelig også en helt anden type bygninger.
Oslo er en rigtig smuk by, desværre regnede det hele dagen så vi må tilbage en dag hvor solen skinner som i sidste uge. Her brugte jeg rigtig meget tid i vores hus på fjeldet og trænede udendørs næsten hver dag! Vi har hængt vores trx op på terassen og supplerer med mine 6-directions sliders og øvelser med kropsvægt. Det har været skide sjovt!
Igår var jeg ude og løbe. NEJ hvor var det hårdt. Jeg er vant til at løbe lige ud, men her løb jeg jo op og ned af bakker.

Som jeg skrev i et tidligere blogindlæg, var jeg en smule nervøs for hvad vi skulle bo i heroppe.
Lasse rejste herop da jeg var i Marbella og skulle selv finde et sted til os.
I fremtiden kan jeg dog sagtens overlade sådanne beslutninger til ham, for ih hvor har han fundet det skønneste sted. Som i kan se på billederne er her lyst, hyggeligt og så har vi den vildeste udsigt over vandet.

Indtil videre skal vi være her til vinter. Så må vi se hvad der skal ske derefter. De næste måneder kommer jeg til at pendle en del både til Marbella og hjem til huset i Silkeborg, da jeg har en del jobs og møder i Danmark. Heldigvis bor vi ikke så langt fra lufthavnen, så det er nemt at flyve hjem.