OOTD + Broken Car

IMG_1058IMG_1056 IMG_1059 IMG_1053IMG_1060
IMG_1055
Tights – Adidas Originals
Jakke – Fashionable Fit
Body – American Apparel
Sandaler – Birkenstock

Fik lige taget lidt outfit billeder her til morgen. Måtte vise jer mine nye tights fra Adidas. Susanne og jeg købte begge et par i Marbella. Hun fandt dem dernede og jeg bestilte dem online. 

Igår var noget af en dag. Lasse og jeg havde aftalt at mødes i Elixia for at træne sammen.
Vi var kørt i to biler eftersom han allerede var nede i byen. Efter 1,5 times balle og core træning for mit vedkommende kørte vi mod fjeldet. Men ca. 5 min senere står min lille fiat 500 fuldstændig af!! Lasse nåede ikke at se mig køre i nødsporet og fortsatte derud af. Og ovenikøbet er min telefon løbet tør for strøm. Fedt!
Går en smule i panik da jeg godt er klar over, at jeg ikke kan huske hans nummer i hovedet. Hvem husker på telefonnumre længere? Jeg skal åbenbart til at terpe 🙂

Efter at have spurgt om hjælp tre steder finder jeg en tank og køber en oplader til 250kr. (Alt er så dyrt heroppe!) Og så kan jeg få ringet til min mand, som kommer drønende tilbage. Held i uheld er så at der kommer en mekaniker kørende forbi og spørger om han skal hjælpe. Han fixer den midlertidig i et snuptag og kører den på værksted.

Konklusionen må være at jeg skal have mig en ny bil. Jeg var ellers så frygtelig glad for den da jeg købte den. Det er en af dem med kaleche, hvilket er så skønt her om sommeren!
Desværre har der allerede været en del bøvl med den. Da jeg skulle køre til Norge fra Danmark, kunne jeg ikke sætte den i bakgear!!! Sikke en tur jeg havde.