Hjemmetræning med sliders

IMG_1273
Vi er efterhånden kommet på plads i vores nye hus på fjeldet her i Norge. Og er i vanvittige her er fantastisk. Må se at få taget nogle billeder så i kan se det heroppe.

I dag har jeg trænet hjemme. Der ligger et Elixia fitness center 15 min herfra, som jeg er meldt ind i men vejret er helt fantastisk, så derfor blev det en udendørs hjemmetræning. Hele træningen kan dog sagtens tages med indenfor.

Under træning har jeg brugt mit 6-Directions sæt, som består af 4 sliders som man får i et fint hylster. Her ligger der også et par inspirations øvelser i.
Man kan lave et hav af øvelser med sættet, det er kun fantasien der sætter grænser.
På billederne kan i se nogle af de basic øvelser jeg har kørt i dag. I videoen kan i så se hele min træning, hvor jeg har kombineret øvelser med mine sliders med andre øvelser som man ikke behøver udstyr til.

SIDE LUNGE
IMG_1029

LUNGE

IMG_1030

SINGLE LEG CURL
IMG_1031

MOUNTAIN CLIMBER
IMG_1032

SUPERMAN ON KNEES
IMG_1033

Her har i hele træningen. Alle øvelserne kørte jeg 10 gentagelser af. Hvis det fx er en ben øvelse, så betyder det 10 gentagelser på hvert ben.
Jeg kørte 3 runder i alt og afsluttede med en gang udstrækning.