Hverdagsoverskud + Vind et halvt års forbrug af V6

IMG_7712IMG_1097IMG_1110

Mange af mine morgener ligner hinanden. Jeg er et A-menneske og vågner mellem 06-07 hver dag. Ligger jeg i sengen længere tid bliver jeg doven. Derfor står jeg glædeligt tidligt op og gerne så jeg har god tid til at klare mine morgenrutiner.

Har jeg ekstra tid bliver yoga prioriteret højt. Det giver mig en enorm følelse af velvære og overskud til resten af dagen. Yogaen kunne også erstattes med en løbetur. Løber jeg om morgenen er det altid i et forholdsvis langsomt tempo. Jeg løber ikke efter at opnå en bestemt distance på tid, jeg løber bare derud af så lang tid jeg nu har lyst. Løb på den måde virker som en slags meditation.
Både yoga og løb fra morgenstunden er med til at holde mit humør og overskud højt resten af dagen.

I bund og grund handler det om, at have det godt med sig selv. Lige såvel som når man spiser sundt eller føler sig lækker i et outfit. Vand og V6 tyggegummi er to ting jeg altid har med på farten. Uanset om jeg har en kaffeaftale med veninderne, er ude at spise med kæresten eller på vej til et møde. At have frisk ånde er vigtigt for mig, da det modsatte kan gøre mig forlegen eller genert.

V6 lover desuden 6 ting:

  • Forfriskende smag
  • Renere tænder
  • Er et supplement til tandbørstningen
  • Sukkerfrit tyggegummi bidrager til at neutralisere plaksyrer
  • Plaksyrer er en risikofaktor for udvikling af karies
  • Er et supplement til daglig tandpleje

 

Nu kan du vinde et halvt års forbrug af V6 tyggegummi. For at deltage skal du kommentere på hvad du giver dig til, når du har ekstra tid i hverdagen. Gør du noget godt for dig selv? Går en lang tur, hygger med din søster, læser blogs, træner?
Vinderen trækkes d. 25 august.

Sponsoreret i samarbejde med V6