It’s not about fitness

IMG_8473 IMG_8472 IMG_8474 IMG_8475
IMG_8476 IMG_8471
IMG_8477IMG_8478IMG_8479IMG_8394
image1-12IMG_8480

Min weekend i Danmark har stået på alt andet end træning.
Torsdag hyggede jeg med min mor og to søstre. Vi smuttede en tur ud for at spise og fik det bedste kød efterfulgt af en yoghurt is. Man kunne få nutella på som topping, optur!!!

Fredag brugte jeg sammen med min veninde Karina som bor i københavn. Karina rejser rigtig meget og driver bloggen verdensbarn, hvor hun deler ud af hendes oplevelser og tips. På torsdag rejser hun til Mexico i 14 dage!

Vi var inviteret til event kl. 17.00 på skodsborg kurhotel, hvor vi brugte et par timer på at hygge. Her mødte vi bl.a Cecilie Lind, som jeg om få uger afholder bootcamp med i Marbella.

Lørdag til søndag havde jeg arrangeret kanotur for mine veninder og jeg. Vi har glædet os i over et halvt år til at komme ud og sejle. Meningen var at vi skulle sejle fra Silkeborg langs gudenåen. Her skulle vi lægge til og have frokost og slutte på en campingplads, hvor den stod på gril og overnatning i hytter. Men selvfølgelig er det tordenvejr i lørdags! Hvad er oddsene lige for det!! Lidt regn havde vi klaret, men at sidde i en kano af aluminium imens det lyner er sgu ikke optimalt. Så vi måtte hurtig lørdag morgen strikke en plan B sammen.

I stedet fik en en super hyggelig dag med tegn og gæt, biograftur, bones og bowling haha!
Mere 90’er bliver det vist ikke. Og så sov alle pigerne selvfølgelig hos mig.
Hvis nogen af jer har hørt bare en smule af Amy Winehouse’ musik, så burde i se filmen (dokumentaren) om hendes liv. Wauw det er sådan en film jeg stadig tænker på to dage efter.

I dag skal jeg tilbage til Norge. Lasse har skrevet at vejret er fantastisk deroppe, så i aften står den på grilaften. I weekenden har Lasse flyttet vores ting ud i huset hvor vi skal bo.
Glæder mig som et lille barn til at se det!