Rejs langt væk til halv pris!

IMG_8289IMG_8294 IMG_8296IMG_8295

Kan den danske sommer (og for den sags skyld den norske) blive ringere? Vi har lige haft et par skønne solskinsdage, men når man havde forventet en sommer som de sidste to år, må jeg indrømme at være skuffet og soltrængende.

For nogle uger siden tilmeldte jeg mig Secret Escapes nyhedsbrev, hvor man får op til 70% på de lækreste rejser.
Når jeg rejser på ferie må det gerne være til lækre locations og hos Secret Escapes er alle hotellerne 4 og 5 stjernede! Nu sidder jeg og funderer på om man skulle tage en lille weekendtur eller et luksuriøst spaophold?

På siden er der både tilbud til korte og lange ferier. Destinationerne er til både daseferie, byferie og oplevelsesferie OG de eneste der modtager tilbudene er Secret Escapes medlemmerne. Så skynd dig at tilmeld dig nyhedsbrevet her, inden din nabo eller kollega nupper din rejse 😉

Sponsoreret