Workout Music

IMG_8278image1-12
Under mine træninger hvad enten det er styrketræning eller løb, elsker jeg at have musik i ørerne. Musik kan motivere mig til at arbejde endu hårdere. Selv på dage med manglende lyst, kan musikken drive mig igennem en træning hvor jeg alligevel får sved på panden.

Min musiksmag er ret blandet, meeen jeg har en kærlighed for musik med ekstra bas når der skal sved på panden. I øjeblikket bruger jeg mine nye wireless høretelefoner fra Jabra, du kan læse om dem her.

Playlisten nedenfor er de sange jeg hører i øjeblikket når jeg træner.
Itunes er jo blevet opdateret så man kan betale et månedligt gebyr, i steder for at betale for hver enkelt sang. Siden da har jeg fået lagt en masse lækkert musik på min iphone. Thumbs up til apple herfra!

Calvin Harris – Say My Name (ft. Florence + The Machine)

Tiësto & KSHMR – Secrets (ft. Vassy)

Vigiland – Shots & Squats (ft. Tham Sway)

Alexander Brown – Jack in a box (ft. Jack Savoretti)

Skrillex & Diplo – Where Are U Now (ft. Justin Bieber)

Vigiland – UFO

Calvin Harris – Sweet Nothing (ft. Florence Welch)

Tom Odell – Another Love

Nadia Ali & Spencer & Hill – Believe It

Alesso – Nillionaire

Alex Gaudino & Benny Benassi – Dance the Pain Away (ft. John Legend)

Cash Cash – Take Me Home (ft. Bebe Rexha)

The Barilos – Samba Do Mundo